Mobiliteit

Op zoek naar een mobiliteitsverzekering?

15 Jaar Ervaring

Oplossing Op Maat

Onafhankelijk Kantoor

Autoverzekering

De verzekering BA Motorvoertuigen (Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) is wettelijk verplicht in België. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die u anderen met uw voertuig zou kunnen toebrengen.
Alle verzekeringsmaatschappijen bieden u een gelijkaardig product aan. Toch sluit u deze verzekering niet bij alle maatschappijen voor dezelfde prijs af. Wij zoeken graag voor u naar de gepaste oplossing.

De Omniumverzekering vormt een aanvulling op de BA-verzekering en dekt bepaalde schade aan uw eigen voertuig.
Of u nu gaat voor een nieuwe of een tweedehandswagen, met deze waarborg krijgt u er meteen een stukje gemoedsrust bij. En dat is onbetaalbaar.
Hoe veiliger uw nieuwe wagen, hoe groter uw korting !!
Dat is de boodschap waar we achter staan. Want als u investeert in veiligheid of ecologie, belonen we u graag.

Enkele voorbeelden van veilige opties:

 • Parkeerhulpsystemen
  Deze sensoren en camera’s kunnen hindernissen detecteren tijdens het parkeren. Ze tonen hoeveel ruimte de wagen nog heeft en waarschuwen de bestuurder indien het voertuig een obstakel te dicht nadert. Autonome parkeersystemen vallen ook onder deze categorie.
 • Aandachtshulpsystemen
  Deze systemen meten het rijgedrag en de alertheid van de bestuurder. Camera’s in de spiegels merken de vermoeidheid van de bestuurder op als hij langer gaat knipperen met zijn ogen, zijn rijstrook dreigt te verlaten, etc. De bestuurder wordt aangemaand om een pauze te nemen
 • Aanrijdingswaarschuwing en remhulpsystemen
  Deze systemen remmen de wagen automatisch af wanneer er een aanrijding met een voorligger dreigt. Hieronder vallen ook de adaptive cruise control die de afstand bewaart en het adaptieve remlicht dat een waarschuwing geeft bij een noodstop.
 • Detectie voetgangers en fietsers
  (Infrarood)camera’s en radar kunnen er voor zorgen dat de wagen afremt voor overstekende voetgangers. Hieronder vallen ook de dodehoekassistenten. De wagen kan ook voorzien zijn van voetgangersairbags om zo de kwetsuren van voetgangers en fietsers te beperken indien er zich toch een aanrijding voordoet.

Bereken je autopremie

Motoverzekering

Voor motorrijders kunnen wij een zeer voordelig tarief bieden met tal van mogelijke kortingen. Voor motorfietsen vanaf 125 cc kan de motorverzekering bovendien worden aangevuld met een uitgebreide bijstand na pech.

Bijstand

Dankzij deze dekking wordt uw voertuig in veiligheid gebracht bij een ongeval, ook in het buitenland. 
Vraag ons zeker meer info omtrent de voorwaarden.

Ook bij pech is het mogelijk om een bijstandverzekering aan te gaan. Dit kan in het binnenland, zowel als onderweg naar uw vakantiebestemming. Hier spreken we dan over een reisbijstandverzekering.

Bestuurderverzekering

De bestuurdersverzekering is de beste oplossing om ook als bestuurder beschermd te zijn.
De verplichte BA-verzekering vergoedt alle schadelijders behalve de bestuurder van het voertuig dat in fout is. Als u dan gewond raakt, zijn alle lichamelijke letsels, de arbeidsongeschiktheid die eruit voortvloeit en alle ermee verbonden kosten voor uw eigen rekening.
De bestuurdersverzekering voorziet verschillende dekkingen voor ieder ongeval dat letsels meebrengt, ongeacht of u in fout bent of niet.

Rechtsbijstand

Wat als er toch tot juridische stappen overgegaan wordt? Als u gerechtelijk wordt vervolgd, krijgt u juridische bijstand voor de verdediging van uw belangen. De dekking rechtsbijstand helpt u hiermee verder.

Fietsverzekering

Je geeft vaak veel geld uit aan die mooie fiets. Of het nu een mountainbike, een stadsfiets of een koersfiets is. Je voelt je wellicht meer gerust als die ook goed is verzekerd.

Je kan u verzekeren voor de schade aan uw fiets, bijstand of diefstal. Wij kijken graag samen met u of de fiets binnen de BA familiale verzekerd is.

Voor een vrijblijvende simulatie klik hier.

Voor meer informatie over fietsverzekeringen klik hier.

03 298 30 60

info@leenvdw.be

Marreweg 60 2520 Ranst