Je onderneming laten verzekeren

Meer informatie over het verzekeren van jouw onderneming?

15 Jaar Ervaring

Oplossing Op Maat

Onafhankelijk Kantoor

Aansprakelijkheid voor uw onderneming

U doet uw uiterste best om klanten en leveranciers tevreden te stellen, maar een vergissing, ongeluk of beroepsfout kan altijd voorvallen.

Dat bewijst het stijgend aantal schadevorderingen. Omdat ook de geclaimde bedragen steeds toenemen, is een goede aansprakelijkheidsverzekering absoluut aan te raden. Wij zoeken voor u naar de gepaste oplossing op maat van uw onderneming.

De vergoedingen bij schade kunnen gaan om stoffelijke, lichamelijke of onstoffelijke schade.

De stoffelijke schade is schade aan goederen, gebouwen,… van uw klant of anderen.

De lichamelijke schade die anderen ondervinden vb. door het uitschuiven in je praktijk bij het binnenkomen.

De onstoffelijke schade kan gaan over uw winst die daalt doordat u niet meer kan werken met uw beschadigde voertuig. Of het financiële verlies dat een handelaar lijdt doordat hij zijn winkel heeft moeten sluiten door waterschade in een aanpalend appartement.

Voertuigen

Wanneer u uw wagen zowel voor zakelijke verplaatsingen als privé gebruikt, volstaat uw particuliere autoverzekering niet. U dient dan een professionele autoverzekering af te sluiten, net zoals voor specifieke bedrijfsvoertuigen voor uw zelfstandige activiteit.

Wanneer u over meerdere bedrijfsvoertuigen beschikt, kunnen de verzekeringen van deze voertuigen geïntegreerd worden in één wagenparkverzekering. U behoudt zo een goed overzicht. Vraag er meer over.

Rechtsbijstand

Wat als er toch tot juridische stappen overgegaan wordt? Als u gerechtelijk wordt vervolgd, krijgt u juridische bijstand voor de verdediging van uw belangen. De verzekering rechtsbijstand helpt u hiermee verder.

03 298 30 60

info@leenvdw.be

Marreweg 60 2520 Ranst